Elämä

Ihmisen elämän ja eläimen elämän ero on mutkikkuus. Eläin tekee asiat tarvejärjestyksessä. Ihmisen on pakko noudattaa aikataulua.

Siksi ihminen vieraantuu. Ei ole nautinto kusaisemisen sijasta suorittaa aamutoimet, nälän tyydyttämisen sijasta ”nauttia” aamiaista, kirmailun sijasta käydä lenkillä, saaliin kimppuun säntäämisen sijasta kuitata työttömyyskorvausta. Elämä.

Sen voi itse päättää.

^ One Comment...

  1. Jorma

    Miten niin mutkikkuus? Kävin muutama vuosi sitten luokkaretkellä aikuisvalvojana (aivan oikein, minä olin semmoisella retkellä!) Ahvenanmaalla ja vierailtuamme eläinfarmilla jossa oli peuroja ja vaikka mitä elukoita niin tajusin että eläinurosten tarpeet ovat syödä ja naida. Naaraiden tarpeet ovat syödä, naida, synnyttää ja hoivata. Monien lajien urokset haluavat kaikki lauman naaraat itselleen, paljon naisia.

    Eikös meillä ole aika lailla vastaavat perustarpeet?

) Your Reply...

You must be logged in to post a comment.

%d bloggaajaa tykkää tästä: